Knäproblem

För två veckor sedan var jag ute och sprang. Jag kände mig ganska stum i benet men hade verkligen inte ont. Mer som jag hade bundit ett snöre runt. Inget märkvärdigt så jag tänkte inte mer på det. Dagen efter hjälpte jag en polare att bära upp en TV och efter det fick jag jätteont i mitt knä. Jag ska tillägga att jag inte alls sprungit mycket men tänkte försöka löpträna nu under sommarsäsongen när det inte går att åka skidor.

Nu haltar jag och kan knappt börja knäet. Har försökt att googla men blir inte klok på om det är minisken eller om det är ledbandet som spökar. Det är inte så svullet, kanske lite. Smärtan sitter nedanför knäskålen och på sidorna. Det är svårt att föklara exakt vart.

Har varit på jobbet men skulle mest av allt bara ligga hemma och vila benet. Vill inte sjukskriva mig och dessutom såg jag på SVT ett program för ett tag sedan som innebär att jag måste typ vara döende för att bli sjukskriven. Jag har ätit en kur Ipren nåra dagar och det känns lite bättre då. Voltaren fungerade inte alls. Någon läsare som har en aning om det är minisken, ledbandet eller något annat som spökar?

Kommentarer