Takbox för skidor

Ni som gillar skidåkning lika mycket som mig kommer ett hett tips här. På mekonomen hemsida, www.mekonomen.se har de sjukt bra rabatt på Thules taxbox. Thules taxboxar är boxarna Rolls Royce måste jag säga. Jag får alltid plats med mycket mer än jag tror.

Vi befinner oss mitt i skidsäsongen och för min del blir det nästan en tur till backen varje dag. En takbox är verkligen perfekt för både längd- och aplina skidor. Har funderat på att köpa en ny takbox ganska länge och nu slog jag till när den var nedsatt med nästan 3000 spänn. Takboxarna fungerar såklart att packa annat än skidor också när det inte är skidsäsong.

Leveranstiden är max fyra arbetsdagar så jag hinner få hem den innan jag reser til Storhogna. För er som inte vet, ligger Storhogna i Vemdalen och de har helt suverän skidåkning. Okej, inte som Åre men den är ruskigt bra. Skönt att variera sig och inte jämt åka i samma backe. Jag kommer att bo på Högfjällshotellet där jag bott tidigare och alltid varit nöjd.

Etiketter: , ,

Kommentarer