Utförsåkning är dyrt

Som lågstadielärare tjänar man tyvärr inte jättebra. Utöver det är utförsåkning en dyr sport, det är mycket utrustning som behövs, man måste köpa liftkort och bilen drar mer bensin med en stor takbox och så vidare. Och då har vi inte ens räknat på om man vill åka utomlands för att kunna åka utförsåkning när det är för varmt här i Sverige. Allt det här gör att det ibland kan vara svårt för mig att få ekonomin att gå ihop. Jag trivs på mitt jobb så jag har ingen lust att leta efter någonting annat men jag har funderat på att börja handla med aktier vid sidan av. Det skulle känns skönt att ha flera olika inkomster, det ger trygghet. Jag har börjat läsa veckoanalysen från Söderberg och partners och hoppas att den kommer ge mig bra tips om hur jag kan investera mina pengar.

En man som åker utförsåkning
Kategorier: Skidor

Kommentarer